Oana Blanete

Invatatoare \ Director General
14383513_1788225351397528_1176340181_n

Despre mine

Studii: Profesor pentru invatamantul primar
Experienta: 11 ani in invatamantul primar
Pasiuni: Muzica, Dans si Sport

Metodologii

  • Educatia se bazează pe achiziţiile psihologiei dezvoltării copilului şi vizează cultivarea tuturor calităţilor potenţiale ale acestuia. 
  • Cunoştinţele sunt incluse în acţiunea directă de explorare prin cunoaştere individuală.
  • Toate culturile au valoare egală şi constituie realităţi la fel de importante
  • Jocul este domeniul principal în care se manifestă şi se exersează imaginaţia, climatul psihologic cel mai favorabil al copilului pentru a se forma armonios. Prin joc copilul ne dăruieste tot ce are el mai bun, atat ca forţe fizice, cât şi ca valori morale. El contribuie la formarea personalităţii copilului şi creează o ambianţă de cooperare.
  • Creativitatea constituie una dintre cele mai importante valori umane, sociale, educaţionale. Rolul creativităţii în procesul culturii şi civilizaţiei este enorm iar în clasa noastra este prezentă o vie preocupare pentru educarea acesteia.

Cum imi impart timpul

Distractie
Lectii
Joaca
Creativitate

Lucrez cu copiii de cand chiar eu eram un copil, au trecut mai mult de noua ani de cand am pasit pentru prima data in mijlocul activitatilor cu cei mici si cred, cu tot sufletul, ca nu exista o meserie mai potrivita pentru mine. Sunt “miss” a carei inima se umple de bucurie cand, pe strada, zambetul meu se intretaie cu zambetul plin de recunostinta al copiilor si parintilor cu care am placerea sa lucrez.il!