Promotii

FRIENDS PROMO

Adu-ti un prieten la noi si beneficiati fiecare de o reducere de 100 lei in primele 3 luni!

Invatatul antic Aristotel, spunea foarte demult ca cel putin jumatate din fericirea de pe lume se datoreaza prieteniei.

Prin natura umana, copilul are sentimente care acum incep sa fie constientizate. Interactionand se stabilesc emotii, care imbogatesc micul lor sufletel. In acelasi timp, prieteniile sunt cele care ii ajuta pe copiii sa invete lucruri noi. Initial, ei isi imita prietenul, apoi, invata sa colaboreze, conducand la indeplinirea unor sarcini in cadrul jocului. Si nu numai in joc, ei pot colabora si la after school, de exemplu, reusind sa realizeze acest lucru prin indeplinirea sarcinilor date de educatoare.

Tocmai de aceea la Ana si Strumfii venim in intampinearea dumneavoastra cu aceasta oferta pentru ca micutul vostru sa poata veni cu cel mai bun prieten al sau.

56607d5c-730c7d5353
js35926399

BROTHERS PROMO

Ai doi sau chiar trei copii? Ne bucuram sa te anuntam ca vei beneficia de o reducere de 100 de lei din taxa de scolarizare a fiecaruia pe toata perioada colaborarii cu noi.

Diferenta de varsta sau de sex intre frati nu este un factor important, dar timpul petrecut alaturi de frati poate avea un rol important in dezvvoltarea sociala si emotionala a micutilor tai.

Vezi mai multe informatii despre programul After School

Share This: