Alina David

Invatatoare
14388901_1788214208065309_35229169_n

Despre mine

Studii: Profesor pentru invatamantul primar
Experienta: 8 ani in invatamantul primar
Pasiuni: Muzica, Dans si Sport

Metodologii

  • Educatia se bazează pe achiziţiile psihologiei dezvoltării copilului şi vizează cultivarea tuturor calităţilor potenţiale ale acestuia. 
  • Cunoştinţele sunt incluse în acţiunea directă de explorare prin cunoaştere individuală.
  • Toate culturile au valoare egală şi constituie realităţi la fel de importante
  • Jocul este domeniul principal în care se manifestă şi se exersează imaginaţia, climatul psihologic cel mai favorabil al copilului pentru a se forma armonios. Prin joc copilul ne dăruieste tot ce are el mai bun, atat ca forţe fizice, cât şi ca valori morale. El contribuie la formarea personalităţii copilului şi creează o ambianţă de cooperare.
  • Creativitatea constituie una dintre cele mai importante valori umane, sociale, educaţionale. Rolul creativităţii în procesul culturii şi civilizaţiei este enorm iar în clasa noastra este prezentă o vie preocupare pentru educarea acesteia.

Cum imi impart timpul

Distractie
Lectii
Joaca
Creativitate

Lucrul cu copiii presupune un ansamblu de aptitudini și responsabilități, desăvârșite prin dăruirea personala, fapt care da pedagogiei statutul de arta. Cariera mea didactica a început acum opt ani, convinsa fiind de faptul ca prin pregătirea mea profesionala și prin deschiderea către nou îmi pot ajuta elevii în dobândirea cunoștințelor, dar și a competentelor și abilităților practice, utile atât în viata profesionala, cât și în cea personala.