Sah

Despre acest curs

Varsta: 6-12 ani
Activitate: Sah
Perioada: Tot anul
Tip Curs: Optional
chess-smarter

Antrenam inteligenta !

Sahul este distractiv! El nu e ca si alte jocuri care se joaca pe tabla. Nici un joc de sah nu se repeta vreodata, ceea ce inseamna ca tu creezi tot mai multe ideei noi cu fiecare joc. Niciodata nu te plictiseste, totdeauna ai asa multe lucruri la care sa astepti de la un joc. In fiecare joc tu esti generalul unei armate si singur decizi destinul soldatiilor tai. Poti sa-i sacrifici, sa-i negociezi, sa-i fixezi, sa-i grupezi, sa-i pierzi, sa-i aperi sau sa le ordoni sa sparga bariere, sa inconjoare regele inamic. Tu ai puterea!

Cresterea coeficientului de inteligenta (IQ).

Imbunatatirea urmatoarelor abilitati: citire, memorie, limbaj, abilitati matematice.

Incurajarea gandirii critice, creative si originale.

Luarea de decizii rapide si exacte sub presiunea unei limite de timp de gandire, o calitate care ajuta pe copii sa obtina rezultate mai bune la examene la scoala.

Copii invata sa gandeasca logic si eficient, si invata sa faca ‘cea mai buna’ alegere dintr-un numar mare de optiuni.

Sahul ajuta la rezolvarea problemelor de la diferite materii, la scoala; copii invata cum sa ia decizii dificile si abstracte in mod independent.

Caracteristici curs

Distractie
Acumulare cunostinte
Joaca
Creativitate

Sahul este considerat extrem de important pentru dezvoltarea tuturor laturilor – intelectuala, sociala si psihologica a copilului – drept urmare, acest sport face parte din curricula scolara din peste 70 de tari, din toata lumea.

Cateva poze cu noi de la Sah

Vezi toate activitatile