Franceza

Despre acest curs

Varsta: 6-12 ani
Activitate: Franceza
Perioada: Tot anul
Tip Curs: Inclus
french-lessons

Invatarea limbii franceze este foarte importanta pentru dezvoltarea ulterioara a copilului. Metodele de predare pun accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba franceza (scris, vorbit, ascultat, citit). Incurajam comunicarea, dar nu uitam nici de metode, jocuri si materiale adaptate varstei copiilor pentru a facilita procesul de invatare.

Incurajand copiii să discute, să se joace si să interacționeze unii cu altii într-un mod natural și placut, ii ajutăm să isi exerseze abilitatile de vorbire, ascultare, citire și scriere, făra a le crea impresia ca li se preda ceva.

Copiii bilingvi se exprima mai bine, oral sau in scris, in ambele limbi! Asadar, un copil bilingv comunica de fapt mai bine si in limba materna decat cel monolingv! In plus, invatarea la varsta frageda înseamna vorbirea limbii straine cu usurinta nativilor (mai tarziu exista probleme in invatarea pronuntiei).

Caracteristici curs

Distractiv
Acumulare cunostinte
Joaca
Creativitate

Franceza a ajuns sa aiba aproximativ acelasi statut ca si engleza in topul limbilor de circulatie internationala. Este una dintre cele mai vorbite limbi straine, astazi, in lume. Franceza a devenit un instrument puternic de comunicare in foarte multe regiuni din lume.

Cateva poze cu noi de la ora de Franceza

Vezi toate activitatile