Engleza

Despre acest curs

Varsta: 6-12 ani
Activitate: Engleza
Perioada: Tot anul
Tip Curs: Inclus
rs3143_482766881-low

Increderea în abilitatile de limba engleza ii poate oferi copilului tau un avantaj la scoala, precum si sansa de a profita la maxim de educatia, calificarea si oportunitătile care se ivesc, inclusiv în viitoarea cariera.

Incurajand copiii să discute, să se joace si să interacționeze unii cu altii într-un mod natural și placut, ii ajutăm să isi exerseze abilitatile de vorbire, ascultare, citire și scriere, făra a le crea impresia ca li se preda ceva.

Copiii bilingvi se exprima mai bine, oral sau in scris, in ambele limbi! Asadar, un copil bilingv comunica de fapt mai bine si in limba materna decat cel monolingv! In plus, invatarea la varsta frageda înseamna vorbirea limbii straine cu usurinta nativilor (mai tarziu exista probleme in invatarea pronuntiei).

Caracteristici curs

Distractiv
Acumulare cunostinte
Joaca
Creativitate

Copiii care învață limbi străine de la o vârstă foarte fragedă își dezvoltă mai ușor în viitor orice alte abilități, iar cei care învață limba engleză se vor obișnui destul de repede cu o limbă de origine germanică, structurată total altfel decât limba română, franceză sau spaniolă..

Cateva poze cu noi de la ora de Engleza

Vezi toate activitatile