Atelier de creatie

Despre acest curs

Varsta: 6-12 ani
Activitate: Creatie
Perioada: Tot anul
Tip Curs: Inclus
artworkshop4

Pictura

Cursurile de pictura sunt special concepute pentru a transforma timpul liber al copiilor într-o activitate ce va dezvolta creativitatea, simtul estetic, conceptul de “frumos” si acela de “artă”.

Modelaj

Cursul de modelaj pentru copii presupune o modalitate inedita ca acestia sa capete libertate in gandire si exprimare.

Prin exersarea tehnicii modelajului se intelege relevanta nu numai a teoriei ce vine odata cu actul creativ, cat si punerea gandurilor intr-o structura practica. Copilul isi va insusi notiuni de compozitie si studiu ale volumelor si va reusi redarea unui obiect intr-o forma realista.

Creatie

Copiii vor învăța tehnici de lucru interesante (decoupage, pirogravură, origami etc) și vor dobândi informații variate despre mediul înconjurător și materialele din jur.

Scopul acestui atelier este educația prin creatie, ajutandu-i pe copii sa isi dezvolte atentia, abilitatile practice și imaginatia, oferind totodata o alternativa artistica de petrecere a timpului liber.

Caracteristici curs

Distractiv
Acumulare cunostinte
Joaca
Creativitate

Creativitatea inseamna indrazneala si se caracterizeaza prin noutate, originalitate, valoare si armonie.Pentru a se avanta intr-acolo, copilul are nevoie de libertate interioara si incredere in sine, aceastea doua  trebuie sa provina din lumea inconjuratoare.

Cateva poze cu noi de la Atelierul de Creatie

Vezi toate activitatile