DIACONITA ANA-MARIA

Invatatoare \ Director General
14384204_1788225348064195_69008706_n

Despre mine

Studii: Profesor pentru invatamantul primar
Experienta: 11 ani in invatamantul primar
Pasiuni: Muzica, Dans si Sport

Metodologii

  • Educatia se bazează pe achiziţiile psihologiei dezvoltării copilului şi vizează cultivarea tuturor calităţilor potenţiale ale acestuia. 
  • Cunoştinţele sunt incluse în acţiunea directă de explorare prin cunoaştere individuală.
  • Toate culturile au valoare egală şi constituie realităţi la fel de importante
  • Jocul este domeniul principal în care se manifestă şi se exersează imaginaţia, climatul psihologic cel mai favorabil al copilului pentru a se forma armonios. Prin joc copilul ne dăruieste tot ce are el mai bun, atat ca forţe fizice, cât şi ca valori morale. El contribuie la formarea personalităţii copilului şi creează o ambianţă de cooperare.
  • Creativitatea constituie una dintre cele mai importante valori umane, sociale, educaţionale. Rolul creativităţii în procesul culturii şi civilizaţiei este enorm iar în clasa noastra este prezentă o vie preocupare pentru educarea acesteia.

Cum imi impart timpul

Distractie
Lectii
Joaca
Creativitate

In clasa I m-am indragostit de invatatoarea mea si am inceput sa ma imaginez in aceasta postura pana cand am reusit sa devin si eu una. O alta meserie nu mi-ar aduce atatea satisfactii,atatea bucurii. Iubesc sa inspir incredere copiilor din jurul meu, sa fiu prietena lor, sa le ascult bucuriile si sa le alin tristetile. Copiii si parintii care apreciaza ceea ce eu ma straduiesc sa fac sunt motivul pentru care imi place sa fiu la catedra! Datorita copiilor voi ramane si eu vesnic un copil!